Pumpkin Chocolate Chip Brownies

DSCF1271

Ho trovato questa ricetta su un sito americano: ero scettica sulla buona riuscita del dolce, non essendo pratica con gli ingredienti dosati in “cups” invece che in grammi. Ma ero troppo incuriosita e volevo assolutamente provare dei brownies alla zucca. Il risultato non è stato niente male. Unica variante alla ricetta originale è stata la zucca in polvere, di cui ad essere sincera non avevo mai sentito parlare. Quindi ho aumentato un po’ la dose della purea di zucca, ottenuta cuocendo le fette di zucca in forno per una trentina di minuti a 180°.

I found this recipe on a U.S. site: I was skeptical about the success of the cake, I’m unfamiliar with the ingredients measured in “cups” instead of grams. But I was too curious and I really wanted to try the pumpkin brownies. The result was not anything bad. The only variation to the original recipe was the pumpkin powder, sincerely I have never  heard of it. So I increased a little dose of pumpkin puree, obtained by cooking the pumpkin slices in the oven for thirty minutes at 180 degrees.

DSCF1265

DSCF1269

DSCF1275

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s